Kereteink
Scandinavian Frames Premium - Morriz of Sweden Ultem keretek
Scandinavian Frames Premium - Morriz of Sweden fém keretek
Szemüvegkeret nagykereskedésünk a Morriz of Sweden keretek forgalmazását 2015-ben kezdte meg hazánkban. A kiváló minőségű, ultrakönnyű, flexibilis keretek garantálják a kényelmes viseletet, ugyanakkor biztosítják a megfelelő tartósságot, köszönhetően az ultem anyag kiváló tulajdonságainak. A svéd tervezők rendszeresen frissítik, bővítik modelljeiket egyedi dizájnt adva kereteiknek. Cégünk garancia vállalás mellett, a teljes modell és színválaszték elérését biztosítja kiskereskedelmi partnereinknek.
Stílus és elegancia Svédország szívéből
A Scandinavian Frames Premium - Morriz of Sweden a legújabb trendeket képviseli a női és férfi szemüvegkeretek terén. A márka egyediségét, letisztult formáit és harmonikus színvilágát Jonas Karlsson svéd designernek köszönheti, aki elegáns, kényelmes és rendkívül könnyű kereteket tervez.
A kiváló alapanyagokból készült ultem keretek titka kivételes rugalmasságukban és kényelmességükben rejlik. Az ultrakönnyű szemüvegeket éjjel-nappal viselhetjük, sőt flexibilitásuk miatt akár el is aludhatnak bennük, minőségi kidolgozásuknak köszönhetően megtartják eredeti formájukat és kényelmes hétköznapi viseletet biztosítanak.
Az aktuális kollekciót a trendekhez illeszkedő formák, az évszak divatszínei és az elmaradhatatlan különleges minták jellemzik, de találhatóak benne speciális, csillám díszítésű keretek is. Jonas Karlsson svéd tervező alkotásai nagy sikerrel debütálnak a nemzetközi optikai kiállításokon. A klasszikus stílus és az extravagancia kedvelői is megtalálják köztük a számukra legszimpatikusabb darabot. Fiatalok és idősebbek egyaránt válogathatnak a magas minőséget képviselő műanyag és fém keretek között.
Különleges anyagának köszönhetően a Scandinavian Frames Premium - Morriz of Sweden az egyik legkényelmesebb kollekció világszerte. Keretei Észak-Európa és az amerikai kontinens országai mellett Kelet- és Közép-Európában is elérhetőek. A márka kizárólagos magyarországi forgalmazója az Okular 2015 Kft.
Björn Aberg keretek
Partnereink:
Optikai keretek nagykereskedelmi forgalmazása.
Név:
Email:
Telefon:
Az Okular 2015 Kft. elkötelezett honlapjának felhasználói adatainak védelme iránt, ahogy az adatvédelmi nyilatkozatunkból is kiderül. Amennyiben elfogadja, kérjük, pipálja be a jelölőnégyzetet.
Regisztráció
Kérjük, töltse ki űrlapunkat céges adataival.
Aktualitások (részletekért kattintson a képre):
Copyright © Okular 2015 Kft. - Optikai szemüvegkeretek nagykereskedelmi forgalmazása
Üzenet: