MIDO 2018
Az idei évben is örömmel vettünk részt az év egyik legrangosabb eseményének számító MIDO 2018 Optikai Kiállításon, ahol első kézből ismerhettük meg a legújabb trendeket és a legfrissebb technikai vívmányokat.

A Morriz of Sweden® márka 2018-as tavaszi-nyári kollekciójának keretei először élénk színeikkel és látványos mintáikkal lopják be magukat az ember szívébe, csak aztán vesszük észre az innovatív formavilágot. A legújabb modellek széles választékában a klasszikus, négyszögletes kereteken kívül többek között kerek és cicás formákkal is találkozhatunk. A magas minőségű és flexibilis ultem és fém ultem keretek mellett az idei évtől szuperkönnyű, TR-90-es anyagból készült modellekkel is bővült a kínálat.

A MIDO-n felállított standnál a legújabb keretek megtekintése mellett a svéd gasztronómia különlegességeit is megkóstolhatták a látogatók, akik számára a friss kávé és a hideg prosecco adott új lendületet a kiállítás többi részének megtekintéséhez. 

Partnereink:
Optikai keretek nagykereskedelmi forgalmazása.
Név:
Email:
Telefon:
Az Okular 2015 Kft. elkötelezett honlapjának felhasználói adatainak védelme iránt, ahogy az adatvédelmi nyilatkozatunkból is kiderül. Amennyiben elfogadja, kérjük, pipálja be a jelölőnégyzetet.
Regisztráció
Kérjük, töltse ki űrlapunkat céges adataival.
Aktualitások (részletekért kattintson a képre):
Copyright © Okular 2015 Kft. - Optikai szemüvegkeretek nagykereskedelmi forgalmazása
Üzenet: